KAYSERİ / MELİKGAZİ - Mustafa Özgür İlkokulu

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Kayseri-Melikgazi İlçesi Gülük Mahallesinde bulunan okulumuz Kayseri esnafından Mustafa ÖZGÜR tarafından yaptırılarak 1947 yılında eğitim-öğretime açılmıştır.

Kayserinin en eski okullarından biri olan okulumuzun toplam alanı 3221 m2 olup,  okul alanı 700 m2 bahçe ise 2521 m2 dir. Bodrum katla birlikte 2 kat olan okulumuz,2006 yılında restore edilerek modern bir görünüme kavuşmuştur.

Başta okulumuzu yaptıran Mustafa ÖZGÜR olmak üzere,okulumuzu restore ederek modern  bir okula dönüştürülmesinde emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyor,ahirete intikal edenleri rahmetle anıyoruz.

İDARE

Yayın: 27.02.2013 - Güncelleme: 30.08.2022 15:25 - Görüntülenme: 2349